Crea

Wat werd ik weer blij van het bezoek van mijn lieve vriendinnetje Jantina (www.creacuties.nl)!!!
Ze nam ook nog superveel leuks mee voor de kinderen in het UMCG!
 

Heel erg bedankt hiervoor www.Bobbeez-8r1id.blogspot.com &

 

 

www.homemadebyNancy.blogspot.com 

 

Voor jullie cadeautjes voor de kinderen!! Heel erg blij.

22 maart had Lisa weer een controleafspraak, we namen alles weer mee (met steekwagentje ;-) ) Nee in een grote Ikea zak! Wat waren ze weer blij!!! Er waren 3 kinderen in de speelkamer die volgens mij graag een graai wilden doen ;-). Hoop dat er weer veel lachen zullen verschijnen op de gezichtjes.


Twee weken geleden heb ik op de hobby-verzamelbeurs gestaan van onze kerk, en hier heb ik een aantal dieren verkocht en gesponsord gekregen!! SUPER!!!! Hiervan kan ik zeker weer 30 dieren maken, met de sokken erbij die ik van Jantina kreeg kan ik zeker nog 40 dieren maken.

Alle gevers/geefster alweer bedankt.

Groetjes liefs Margrietha

 

 

 

 

  Voor het Poekie-project  http://poekie-knuffel.blogspot.com/ maakte ik een paar knuffels en twee toilettasjes.

Het Poekie-project wil voor de zomer graag 101 knuffels voor kinderen met kanker inzamelen.
Tja…ik ben zelf natuurlijk erg enthousiast bezig met sok-apen/sok-konijnen/sok-honden voor de kinderen in het UMCGRoningen daar kan natuurlijk best ff een projectje bij.
Ik heb 3 knuffels en twee toilettasjes verstuurd. (niet van alles heb ik foto's sorry!)

 


Nu weer verder met mijn eigen project ;-)
Afgelopen week had ik teveel last van het weer, en kon dus zelf niet fröbelen. Ook had ik alle avonden wel iets, dus hopelijk volgende week weer wat sok-dieren maken.
 

Tot de volgende blog!            

 

Ps: nog ff een foto van 16-12-2011 weer een familie apen weggebracht.   Natuurlijk heb ik ook alle knuffels van Creacuties (zie hieronder) meegenomen! Ze waren er erg blij mee...Lisa had moeite met afscheid nemen van een aantal knuffels haha.

Vandaag een leuke dag gehad!

Vanmiddag gezellig bezoek van Jantina http://creacuties.blogspot.com/. Ze nam een bigshopper met leuks voor de kinderen in het UMCG mee!!

Gaaf he?!!? Die Soktopussen zijn echt zo cute!!

Heerlijk bijgekletst, jammer dat ze zo ver weg woont..he Jantina?!!

Zelf de afgelopen week ook nog ff wat gedaan, weer wat apen klaar of bijna klaar...nieuwe sponsor gehad! Super!

En op verzoek van mijn lieve mannen konijn geprobeerd te maken.......graag jullie reacties op m'n eerste creatie. Wat is leuker sok-apen, of sok-konijn?!!?

 

Vrijdag heeft Lisa weer een controleafspraak...dan maar weer een lading afleveren!!!

Groetjes Margrietha

Dinsdag hadden we weer een aantal controles voor Lisa op de agenda staan.
Te beginnen met het vervelendste bloed prikken!
Daarna mochten we iets heel erg leuks doen.....nl de sok-apen wegbrengen naar de kinderafdeling, en niet alleen dat ook alle leuke cadeautjes die ik van allerlei mensen heb gekregen!! Nogmaals dank daarvoor (zie vorige berichtjes op het weblog)
De sok-apen en andere spulletjes werden zeer enthousiast ontvangen!! Ze waren er erg blij mee, en wilden in de toekomst de andere apen ook erg graag ontvangen. Nou gaan we vrolijk verder met apen maken dus.


Groetjes Nog ff een om het af te leren, nu snel verder met nieuwe apen maken. Ik heb alweer een paar sponsoren! Bedankt iedereen!!!! Ze komen goed terecht.

Vandaag weer post voor de kinderafdeling van het UMCG...elke keer een feestje als de postbode langs is geweest!!

Deze keer post van Nancy  http://homemadebynancy.blogspot.com/ 

Ook deze keer weer enorm verwend!!! Lisa heeft een supermooie sleutelhanger uitgekozen (met toestemming van Nancy! tnx!!)

De tas wordt steeds voller om de 22e mee te nemen naar het UMCG. Heeft Lisa weer een hele dag met controle's, bloed prikken, onderzoeken enz.........DUS had hebben wij de schone taak om alle sokapen (sok apen...voor alle mensen die lezen so kapen...wat is dat nou) en alle spulletjes die ik toegestuurd heb gekregen te overhandigen.

Hierbij natuurlijk ook nog wat foto's van alle spulletjes die Nancy doneerde SUPERBEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 www.n