Hoe is het nu? We zijn nu 3 weken verder en Lisa is weer een compleet ander kind geworden. Eindelijk is ze weer de oude Lisa, grapjes maken, scherpe opmerkingen en zoveel andere dingen die we al heel lang hebben gemist. Kortom dit is waar we op zaten te wachten. We hebben onze Lisa weer terug.

Het is jammer dat het zolang heeft moeten duren voordat de artsen in het UMCG eindelijk aan ons hebben geluisterd maar we zijn er toch gekomen.

Jasper heeft heeft een zware tijd gehad maar lijkt nu de vakantie begonnen is iets te ontspannen. We hopen dat de vakantie hem goed zal doen en dat hij volgende jaar lekker aan groep 7 kan beginnen.

Voor Margrietha en de kinderen is de vakantie net begonnen, ik mag nog 3 weken en dan heb ik ook vakantie. Na een periode die toch wel zwaar en soms uit zichtloos was kunnen we nu samen genieten van de vakantie en is de hopelijk het begin van een mooie, nieuwe periode met gezondheid.

Iedereen die de afgelopen periode heeft meegeleefd met kaarten, bezoek, gebeden of andere dingen, heel erg bedankt!

Om af te sluiten: Lisa heeft sinds afgelopen week een elektrische rolstoel naast haar handbewogen rolstoel. Deze rolstoel moet haar helpen om op school te komen, op school mee te kunnen doen. Ze kan nu ergens naar toe en vervolgens ook nog iets doen. Met de handbewogen rolstoel werd erg veel energie verbruikt waardoor het bereiken van een bestemming al een hele opgave werd. Ze kan nu makkelijk zelf naar school in plaats van geduwd worden, op school meer doen op het plein, zelf in de klas manoeuvreren. We hebben al een paar keer langere stukken gewandeld en nu kan Lisa eindelijk zelf haar gang gaan. Even bij de plantjes kijken, dan weer een standje harder rijden en vragen waarom wij zo langzaam lopen e.d. Ze heeft een ernorm stuk vrijehdi gekregen. We zijn dankbaar dat ze deze rolstoel kan gebruiken en hopen dat het Lisa nog weer verder mag brengen!

Nog even een korte demonstratie van de rolstoel: