Yes, Yes Lisa helemaal blij, ze mag een Opkikkerdoos bij OIM in Haren neerzetten een jaar lang!!! Als Lisa spalken moet gaat ze altijd naar Berry, de vorige afspraak heeft ze hem gevraagd of hij ook een oude telefoon heeft. Superenthousiast is hij vervolgens aan de slag gegaan om voor Lisa te regelen dat ze een jaar lang de Opkikkerdoos neer mag zetten, en alle mobieltjes van de holding OIM worden als ze aan vervanging toe zijn ingeleverd in de doos! Wat was Lisa blij. 

Vandaag moest Lisa naar Haren om de nachtspalken aan te meten, meteen de opkikkerdoos met posters e.d. meegenomen, en een mooie foto gemaakt. 

 

We hebben nu al een aantal inleverpunten, OIM in Haren, Oosterkadekerk Stadskanaal, Hervormde Kerk in Onstwedde, de doos staat in d’Ekkelkaamp, op school GBS Piet Prins Stadskanaal en natuurlijk bij ons thuis. De tussenstand op dit moment is 84 mobieltjes!! Hier is Lisa al erg blij mee, maar ze wil natuurlijk heel graag dv 3 mei nog veel meer in kunnen leveren tijdens de ambassadeursdag. Daarna blijft het inzamelen gewoon doorgaan, dus allemaal zoeken in de lades, kastje en inleveren die oude mobieltjes!! 

 

Bedankt voor alle mobieltjes!

 

Groetjes Lisa, ambassadeur Opkikker