Start van het revalidatietraject

 

Dinsdag (24-3) is het revalidatietraject gestart met een afspraak bij de psycholoog. De afspraken zijn nog niet volledig ingepland omdat Lisa met enige spoed er tussen is gezet. Lisa moet iedere week 2 keer naar Haren Beatrixoord en zal dan minimaal 3 maanden een intensief therapie schema volgen. Gemiddeld een half uur per afspraak, zwemmen kost natuurlijk meer tijd met aan en uitkleden.

 

De afspraken zijn ongeveer als volgt:

2x fysiotherapie per week

2x ergotherapie per week

1x hydrotherapie per week

1x per twee weken psycholoog. 

Tussen de afspraken door heeft ze pauzes dus al met al zijn we toch heel wat uurtjes onderweg. Het zijn niet alleen de afspraken die intensief zijn maar Lisa's leven staat (weer) op zijn kop, tijd missen op school, niet kunnen spelen, heen en weer rijden naar Haren e.d. Dit alles heeft ook veel invloed in het hoofd van Lisa. Maar we zijn positief en hopen dat Lisa na dit traject weer medicijn en pijnvrij zal zijn. 

 

Een soort medicijn (spierverslapper) heeft ze sinds vorige week dinsdag niet meer en dat scheelt haar al enorm in energie. 27-3 is ze voor het eerst dit jaar een hele dag naar school geweest! Ze kon het goed volhouden, en was niet uitgeput uit school. 

 

We willen iedereen langs deze weg bedanken voor het medeleven, dit waarderen we heel erg. Lisa geniet van de post, dat is altijd een leuke afleiding. Alle kaarten hangen in de kamer. 

 

Dan hebben we natuurlijk ook nog een zoon. Afgelopen week hebben we het intake gesprek gehad op het Gomarus College voor hem en volgend jaar gaat hij naar Groningen! Kleine jongentjes worden (heel hard) groot. We zijn trots op Jasper dat hij zoveel bereikt heeft, en bidden dat hij ook op het Gomarus emotioneel verder groeit en lekker in zijn vel zit op het middelbaar onderwijs. Ook voor hem valt het niet altijd mee dat het thuis bij tijd en wijle zo onrustig is.

Groeten Johan, Margrietha Jasper en Lisa