Het heeft even geduurd maar nu toch een beschrijving gemaakt van het verplaatsten van mij VDO navigatie scherm.

Dit was het dashboard voordat ik ben begonnen: Radio\CD Display op de originele plek bovenop het dashboard, het VDO Navigatie scherm via een uitklap constructie in het DIN vak boven de radio.
Auto

Via de Peugeot dealer het ik de display behuizing van de Peugeot navigatie RT3 besteld, daarin heb ik het VDO scherm vastgemaakt.
Auto

Auto

Daarna heb ik het Radio\CD Display losgehaald uit de behuizing en geplaatst in het DIN vak. Het scherm in de nieuwe behuizing heb ik bovenop het dashboard gezet.
Auto

Het enige probleem was nu nog hoe ik het display netjes in het dashboard kon verwerken. Ik had eerst een display-behuizing van een P406 geprobeerd maar dit werd niet mooi (foto).

Uiteindelijk heb ik een display frontje van een Citroen C5 (foto) achter een 1 DIN afdekkap gemonteerd, zwart gespoten. Dit ziet er redelijk netjes uit, de knoppen werken en het display zit goed vast.. Later zal ik dit nog op nieuwe schuren, plamueren en spuiten met een matte, donker grijze verf. Maar al met al ben ik tevreden met het resultaat.
P307 dashboard